Mike Strik spreekt met voedingscoach Marlo Wagner over FIT!

Mike Marlo

 

“Er wordt ook in de voedingsindustrie enorm veel geld verdiend en helaas gaat dit vaak ten koste van onze gezondheid” zegt voedingscoach Marlo Wagner. Men lijkt ons afhankelijk te willen maken van hun producten.

 

 

 

Financieel in topconditie zonder te investeren in je gezondheid? Als je dat zo leest klinkt het haast absurd toch? Mike Strik van Strik Creemers en Partners en voedingscoach Marlo Wagner spreken elkaar over het thema FIT!

Onze voeding heeft een grote invloed op onze vitaliteit en gezondheid. Maar hoe kom je er nou achter welke voeding goed is voor je gezondheid? Je wordt plat gebombardeerd met reclames van fabrikanten die uitleggen dat hun producten zo gezond zijn. Meestal is de reclame niet objectief, en soms zelfs misleidend. Dit lijkt een beetje op de reclames van banken en verzekeraars waarin zij hun producten aanprijzen. Door de toenemende invloed van commerciële bedrijven op wetenschappelijk onderzoek worden belangrijke vragen niet meer gesteld en raken conclusies gekleurd.

Een goede gezondheid is onze grootste wens en soms ook een hele uitdaging voor veel mensen.

Gelukkig lijken steeds meer mensen zich bewust van het belang van een gezonde leefstijl. Gezond leven hoeft niet moeilijk te zijn, maar in ons drukke dagelijkse bestaan, kan het wel moeilijk zijn om zelf uit te zoeken wat belangrijk is voor uw gezondheid.

 

Een persoonlijke voedingsadviseur ondersteunt u hierbij. D.m.v. een kort en intensief traject helpt hij om van een gezonde leefstijl uw nieuwe gewoonte te maken. Dat is het geheim van gezond leven, het moet een gewoonte worden!

 

FIT! Fysiek In Topconditie

Klik hier voor het maken van een afspraak met voedingscoach Marlo Wagner