In gesprek met Mike Strik over FIT!

MikeFIT! Financieel In Topconditie. Het nieuwe concept van Strik Creemers en Partners

 

“Strik: het verbaast ons enorm dat consumenten er nog steeds massaal voor kiezen om zich voor financieel advies rechtstreeks te melden bij hun bank”

 

 

In de financiële markt gaat het al jarenlang over verhoging van de financiële gezondheid van onze banken, verzekeraars en pensioenfondsen. De financiële gezondheid van hun cliënten, daar lijkt men zich niet echt om te bekommeren, aldus Strik.

Toch blijkt uit onderzoek dat consumenten er nog steeds massaal voor kiezen om zich voor financieel advies rechtstreeks te melden bij hun bank. De kans dat zij zichzelf hiermee financieel enorm tekort doen is aantoonbaar bijzonder groot!

Dagelijks zien wij voorbeelden voorbij komen. Marktleiders Rabobank en ABN AMRO rekenen vandaag de dag voor een hypotheek met een looptijd van 30 jaar een rentepercentage van maar liefst ruim 1% meer dan de beste alternatieven in de markt! Zo’n hypotheekadvies kost al gauw tienduizenden euro’s méér over de gehele looptijd. Daar durft men dan ook nog advies en bemiddelingskosten voor te rekenen, terwijl men feitelijk gewoon zou moeten zeggen: een hypotheek voor 30 jaar? Daarvoor moet u niet bij ons zijn!

Of neem de recente boeterente affaire zegt Strik. Zowel ABN AMRO, ING als Rabobank hebben klanten miljoenen euro’s teveel aan boeterente laten betalen! Diezelfde klanten moeten vervolgens blij zijn met het nieuws dat banken financieel steeds gezonder worden……….

Bij Strik Creemers en Partners is de financiële gezondheid van u het allergrootste belang!

“ er zijn simpelweg veel betere alternatieven”

Dagelijks zijn wij tot op het bot gemotiveerd om o.a. de adviezen van adviseurs van banken te verslaan. De geboekte resultaten zijn al jaren verbluffend te noemen. Een probleem is dat het voor ons financieel niet mogelijk is om te wedijveren met het enorme marketingbudget van banken en verzekeraars. Natuurlijk nemen we bij een hypotheekbehoefte alle partijen mee in onze vergelijkingen, ook ABN AMRO, Rabobank en ING. Echter prijs en kwaliteit zijn doorslaggevende criteria bij de definitieve bepaling van een geldverstrekker in het advies aan onze cliënten en momenteel zijn er simpelweg vaak veel betere alternatieven aldus Strik.

Om te profiteren van het verbluffende resultaat van ons onafhankelijk advies, moeten klanten ons natuurlijk wel weten te vinden. De deur staat in ieder geval voor iedereen open om vrijblijvend een gesprek met onze adviseurs aan te gaan.

FIT! Het nieuwe concept van Strik Creemers en Partners

Door veranderingen op persoonlijk vlak, wijzigingen in de wet en regelgeving of zelfs zonder directe aanleiding, is het van groot belang samen in gesprek te blijven over uw financiën.

  • Is uw hypotheek nog up to date, betaalt u niet teveel?

  • Zijn er besparingen mogelijk?

  • Wat is uw inkomen wanneer u stopt met werken?

  • Wat zijn de financiële gevolgen indien u komt te overlijden?

Allemaal belangrijke vraagstukken die wij uiteraard graag voor u willen beantwoorden. FIT worden of FIT blijven? Neem snel contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

FIT! Financieel In Topconditie

Klik hier voor het maken van een afspraak met uw financieel adviseur