Evert Creemers: “de meeste grootbanken bakken er niks van!”

Strik Creemers en Partner Hypotheken

“Van alle hypotheekadviezen rechtstreeks gegeven door bijvoorbeeld ABN AMRO en Rabobank kan zeker 95% beter of goedkoper. Kijk alleen maar naar de rente, die is in bijna alle gevallen niet de scherpste” zo stelt Evert Creemers.

Ook bereiken ons dagelijks signalen van consumenten die rechtstreeks door hun bank worden benaderd om bijvoorbeeld extra af te lossen op de hypotheek of de hypotheekrente te middelen. Op zich hoeft aflossen helemaal niet slecht te zijn, maar er zijn vaak gunstigere manieren of oplossingen zoals extra storten in je reeds lopende aflossingsproduct. Ook is rentemiddeling in veel gevallen niet de gunstigste manier om de maandlasten te verlagen.

Volgens Creemers is het heel simpel, ze kijken alleen maar naar hun eigen belang en de consument komt echt niet op de eerste plaats.

Dat is wat wij echt anders doen, inmiddels al 25 jaar! Daar hebben we geen marketingapparaat of callcenter voor nodig. Gewoon je stinkende best doen en geen enkel compromis sluiten voor de beste oplossing of advies. Continue kijken wat je toevoegt voor een consument, die steeds weer een ander uitgangspunt kent of andere wensen heeft. Met name het doorvragen en inzichtelijk maken welke belangrijke zaken onderbelicht en wel van invloed zijn op een perfect advies, is een kunst.

Natuurlijk hebben wij ook een verdienmodel, het is de uitdaging om onze vergoeding meermaals terug te verdienen in de vorm van een beter advies en of een lagere maandlast!

Meer weten?

Klik hier voor het plannen van een afspraak of bel naar 040-2522300.