In gesprek met Mike Strik over enorm succes FIT!

Mike
Mike Strik, initiatiefnemer FIT!

 

 

 

 

 

 

Enorme belangstelling voor nieuw concept FIT!

"Aan het begin van dit jaar hebben wij ons nieuwe concept FIT! geïntroduceerd. We zijn nu een paar maanden verder en zijn apetrots op de overweldigende reacties die we tot op heden van cliënten hebben mogen ontvangen. We kunnen spreken van een ongekend succes", zegt Mike Strik, één van de initiatiefnemers van FIT!

FIT! staat voor Financieel in Topconditie!

Op zeer efficiënte wijze en m.b.v. onze professionele software, brengen we samen met onze cliënten zowel hun huidige als toekomstige financiële positie in kaart. In de meeste situaties levert dit direct financieel voordeel voor cliënten op, maar allereerst wordt de algehele financiële conditie van cliënten perfect inzichtelijk gebracht. Dagelijks staan wij klaar om als vertrouwenspersoon van onze cliënten alles uit de kast te halen om zorg te dragen voor hun financiële welzijn.

De missie van FIT!: alle deelnemende cliënten binnen hun mogelijkheden blijvend financieel in topconditie!

Belangrijk onderdeel is een persoonlijke inlogcode waarmee cliënten toegang krijgen tot hun eigen financiële digitale omgeving en in samenspraak met hun adviseur zelfstandig toekomstige wijzigingen kunnen aanbrengen.

"Deze moderne aanpak is uniek in de markt en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op" aldus Mike Strik.

Zowel bestaande als nieuwe relaties hebben zich de afgelopen tijd massaal aangemeld voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs, de reeds geboekte adviesresultaten bij betreffende cliënten zijn verbluffend te noemen.

"Zo kwam ik via een bestaande relatie in contact met een gezin, Zij stonden op het punt een hypotheekofferte van één van de grootbanken in Nederland te accepteren. Nadat we hun financiële positie in kaart hadden gebracht middels het FIT! concept, leerde een “snelle” berekening dat er een voordeel te behalen was van meer dan € 200,- per maand. Een besparing over de gehele looptijd van bij benadering maar liefst € 70.000,-! Geld dat nu gebruikt kan worden om bijvoorbeeld een aantal jaren eerder te kunnen stoppen met werken. Zij hebben de adviseur van de bank maar snel afgebeld", vertelt Strik trots.

En dit is zeker geen uitzondering! Voor bijna alle cliënten (zowel bestaande als nieuwe cliënten) die wij tot nu middels onze FIT! methode hebben geadviseerd geldt dat hun financiële situatie, vaak flink, is verbeterd.

Wat zijn de kosten van FIT!?

Het is heel simpel zegt Strik, het gaat natuurlijk om de toegevoegde waarde van ons als advieskantoor. Een goed financieel advies moet iets opleveren! Is dat niet het geval, betaalt u ook niets! Oftewel

NO PROFIT ——> NO PAY!

Hoe werkt FIT!?

Stap 1:                 maak een afspraak en lever vooraf uw relevante financiële documenten aan

Stap 2:                 tijdens de afspraak bespreekt u samen met uw adviseur uw financiële foto, het mogelijk te behalen voordeel en de aandachtspunten

Maak nu een afspraak, wij garanderen u, u krijgt er zeker geen spijt van!

Klik hier voor het maken van een afspraak met uw financieel adviseur, de koffie staat klaar!