De afdeling Support heeft zich uitgebreid met: Lennart Smits

Lennart

Als nieuw lid van de afdeling Support stel ik me graag aan u voor: Mijn naam is Lennart Smits, 22 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven en ben fanatiek hockeyer, nu bij Zwart-Wit in Breda. Na het afronden van de studie Financial Services Management (hogeschool Eindhoven) begon mijn zoektocht naar een baan. Na een weloverwogen selectie was daar Strik Creemers en Partners.

De eerste weken van 2021 zijn letterlijk koud begonnen, maar ik waan me hier in een warm bad. In de moeilijke tijden van de pandemie, die ook voor ons vele uitdagingen kent, is het erg mooi om te zien hoe wij als team opereren. Mijn directe collega’s op de afdeling Support die thuis werken en tegelijk hun kinderen les moesten geven, hebben een drukke agenda. We vangen elkaar als team erg goed op zodat uw belang blijft geborgd.

Voor mij viel deze, in mijn ogen, onderscheidende waarde al snel op. Vanaf het eerste contactmoment voelde het als thuiskomen in een buitengewoon deskundige organisatie, bestaande uit een zeer exceptioneel team waarin iedere collega vanuit zijn of haar kracht u optimaal van dienst is. Mijn eerste weken bij Strik Creemers en Partners zijn voor mij oprecht een zeldzame en heuglijke ervaring.

We doen ons uiterste best om uw doelen te bereiken en middels de FIT! werkwijze te blijven bewaken. Het is onze passie om u op topniveau bij te staan en dat doen we laagdrempelig en kosten neutraal: no profit, no pay. Door periodiek samen met u uw financiële situatie inzichtelijk te houden en uw producten te bewaken, voorzien wij u continu van het beste inzicht op vragen zoals:

  • Hoe ontwikkelt uw financiële situatie zich in de verschillende fasen van uw leven?
  • Heeft u nog wensen of is de woonlast nog goed betaalbaar?
  • Zijn uw lopende financiële producten te verbeteren?

Inmiddels ben ik goed ingewerkt en voel me volwaardig lid van het team!

Ik hoop u snel te kunnen ontmoeten!