FIT! Hoe staan we ervoor? Evert Creemers praat u graag bij

Evert Cremers

Het jaar 2021 is pas begonnen en belooft nu al veel goeds. Natuurlijk hebben we te maken met politieke onrust en een nauwelijks te controleren pandemie, die is ook ons niet in de koude kleren gaan zitten. Voor iedereen die er direct of indirect mee te maken heeft; veel sterkte!

Maar voor u als klant van ons kantoor is er eigenlijk alleen maar goed nieuws.

Ons team en de uitbreidingen.
We hebben eind vorig jaar en begin van dit jaar wat wijzigingen gehad. Zo heeft Martijn Creemers een andere externe baan aanvaard waarbij we hem veel succes wensen. We hebben sinds vorig jaar ook vier nieuwe collega’s erbij, en dat is echt super!

Marion van de Ven is in februari 2020 begonnen en is schadeverzekeringsadviseur. Ze is inmiddels al ruim ingewerkt en bouwt de structuur van die afdeling verder uit.

Silvia Kocken is in oktober begonnen. Als hypothecair planner staat ze onze klanten met raad en daad bij in geval van een hypotheek vraagstuk. Haar kennis en vaardigheden zijn een rots in uw branding!

Lennart Smits is dit jaar begonnen. Het vuurwerk (uiteraard categorie 1) was nog niet uitgeknald of Lennart stond al te trappelen.
Hij versterkt ook het support team (samen met Sascha, karen en Silvia).

Joost Verheijen is ook dit jaar begonnen. Hij is een adviseur in hart en nieren op het gebied van schadeverzekeringen. Daarnaast is hij een fervent programmeur waarmee we onze diensten weer verder kunnen optimaliseren. Naast het geven van advies voor schadeverzekeringen zal hij onze FIT! diensten verder gaan structureren.

We zijn blij met de versterkingen op die afdelingen en hopen dat u snel kennis met hen zal maken.

FIT!
We blijven het steeds maar weer roepen, FIT!
Deze werkwijze geeft u en ons veel houvast en waarde. Noem het nazorg, voorzorg, onderhoud, APK, service of wat dan ook. Wij noemen het Financieel In Topconditie.
Kunnen we het voor u kort nogmaals uitleggen? Ja hoor; het is een werkwijze waarbij het advies, de producten en de continue zorg voor u geborgd is, op topniveau. We nemen met minder geen genoegen. We bewaken uw producten met voor- en nazorg en houden u periodiek op de hoogte. We plannen contactmomenten in zodat u en wij altijd voorzien zijn van de laatste informatie. Daarmee is uw (financiële) belang gegarandeerd.
We zijn bezig om stuk voor stuk alle klanten op te nemen in deze structuur. Daar hebben we nog 1,5 jaar voor uitgetrokken, maar hopen dat we met de nieuwe collega’s nog een print kunnen trekken.
Zodra u FIT! geactiveerd bent, krijgt u daarvan uiteraard een bericht. Bent u nieuwsgierig wat het voor u betekent en wilt u de activering niet afwachten? Neem dan hier contact met ons op.