Over ons

start

Het begin

Mike Strik, Evert Creemers en Richard Brugel zijn de drie musketiers van dit moment. In 1993 is Strik Creemers en Partners opgericht en vanaf 1997 zijn Mike Strik en Evert Creemers de drijvende krachten. In 2007 heeft Richard Brugel zich hierbij aangesloten. Vanaf de allereerste dag zijn we als team bezeten van kwalitatief hoogstaande financiële dienstverlening! De oorsprong kwam vaak uit een hypothecair vraagstuk maar naar verloop van tijd is de aanpak veranderd. De insteek van Strik Creemers en Partners is uitgegroeid naar een integrale aanpak van financiële vragen.

breed perspectief

Breed perspectief

Vanuit breed perspectief kunnen we pas perfect invulling geven aan uw vraag. Voorbeeld: een hypotheek is geen op zich staand product. Als u uw hypotheek in 30 jaar geheel aflost en jaren later met pensioen gaat, is niet geborgd dat u voldoende inkomsten heeft voor een financieel onbekommerd leven. In dit voorbeeld denken wij over het totaal plaatje graag met u mee. Al onze adviseurs zijn integrale meedenkers; deskundigheid, professionaliteit en betrokkenheid staan voorop.

Onze aanpak

Of het nu gaat om eerder stoppen met werken, de financiering van uw woning, een financiële planning, of iets anders, wij zijn in blakende vorm om uw vragen met succes te beantwoorden. Onze service, kwaliteit en creativiteit zorgen voor een verrassend mooie en snelle oplossing. Van essentieel belang is een uitgebreide inventarisatie. Hiermee zijn we in staat samen met u een goed beeld te krijgen van uw situatie. Vervolgens stellen we een analyse op. Deze analyse bestaat uit het financiële verloop van de huidige situatie, de gevolgen van uw eigen financieel vraagstuk en ook onze eigen bevindingen en verbeter punten, het advies. Daarna maken we samen een plan van aanpak om de vragen en bevindingen om te zetten in een nieuw financieel plan, de afhandeling.