Onze diensten

financiële planning, Hypotheek advies

Financiële planning

Strik Creemers en Partners heeft hoog opgeleide (federatief) financieel planners tot uw beschikking. Samen met u wordt een uitgebreide analyse gemaakt van uw wensen en financiële situatie. Er wordt een specifiek advies opgesteld voor uw situatie waarin wensen worden ingevuld en ook eventuele verbeterpunten ruim de aandacht krijgen. Met een financieel plan bent u optimaal voorbereid op een gedegen financiële huishouding in uw verdere toekomst.

Hypotheek advies, hypothecaire planning

Hypotheek advies in de vorm van hypothecaire planning

Strik Creemers en Partners heeft hoog opgeleide en erkend hypothecair planners in dienst. Samen met u zal de hypothecair planner een analyse maken van uw hypotheekvraagstuk. Er wordt dan specifiek gekeken naar de langdurige goede betaalbaarheid van de hypotheek. We krijgen vaak als compliment teruggekoppeld dat we in staat zijn tot hele creatieve oplossingen te komen waar nog niet eerder aan gedacht is. Daarmee zijn we een uitzondering maar dat daagt ons ook uit ons best te blijven doen voor u.

Hypotheek advies, hypothecaire planning

Eerder stoppen met werken

Maar al te vaak horen we de wens om eerder te kunnen stoppen met werken. Eerder dan de AOW gerechtigde leeftijd, eerder dan de leeftijd waarop het pensioen tot uitkering komt of vanwege een verschil in leeftijd met uw partner. Strik Creemers en Partners houdt zich bezig met die planning. Uiteraard is het mogelijk om eerder te stoppen met werken maar indien u in vroegtijdig stadium uw wensen kenbaar maakt kunnen we een financieel plan maken waarmee u ook uw financiële zekerheden gewaarborgd blijven.

Hypotheek advies, hypothecaire planning

Pensioenaanvulling

Strik Creemers en Partners heeft financieel planners in dienst die bij uitstek geschikt zijn om u te adviseren over uw lopende pensioen en desgewenste aanvullingen. Daartoe wordt eerst een analyse gemaakt van alle lopende producten en met name aandacht gevestigd op uw persoonlijke wensen. Dan komt de planner tot creatieve adviezen waarmee u uw pensioen kunt verbeteren. We kijken niet perse naar benodigde producten maar naar kansen en oplossingen. Uiteraard wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan het nabestaandenpensioen.

 

Hypotheek advieseur, hypothecaire planning

Arbeidsongeschiktheid, overlijden of werkloosheid

Alle financieel planners en hypothecair planners hebben veel kennis en kunde als het gaat om een gedegen advies te geven over financiële risico’s. Samen met u wordt een uitgebreide analyse gemaakt en worden uw wensen (niet te nemen risico’s) in kaart gebracht. Dan volgt een advies hoe invulling te geven. Vaak gaat dat in samenhang met een financiële planning of hypothecaire planning, maar uiteraard ook los daarvan

Hypotheek adviseur, hypothecaire planning, Eindhoven

Schadeverzekeringen

Strik Creemers en Partners heeft speciaal voor deze verzekeringen een expert in dienst. Hij kan samen met u een gedegen plan opstellen om de schadeverzekeringen goed in te richten of daar waar nodig aan te passen. Dat geldt niet alleen voor de particuliere verzekeringen zoals bijvoorbeeld opstal, inboedel, aansprakelijkheid en andere verzekeringen maar ook voor de eenvoudige en complexe zakelijke verzekeringen. Dus ook ondernemers zijn we graag van dienst.

Hypotheek advies Eindhoven, hypothecaire planning

Budgetvoorlichting en advies

Maar al te vaak zijn er vragen of uitdagingen als het gaat om een financieel efficiënte huishouding te voeren. De experts van Strik Creemers en Partners hebben veel ervaring in het begeleiden van budget verbeteringen of het aanreiken van hulpmiddelen. Vaak gaat dat in samenhang met een breder advies.