FIT!

Klik hier voor de Strik Creemers en Partners Digimap.

Financieel In Topconditie

Bent u al FIT! ?

Wat bedoelen we met die vraag?
FIT! suggereert dat we uw conditie op peil willen krijgen of houden. Ergens klopt dat ook, maar dan wel uw financiële conditie.

 

Aanleiding.
In het leven rijzen er meerdere financiële vraagstukken zoals verkrijgen hypotheek, het pensioen, sparen voor de kinderen enz. Daarnaast zien we dat alledaagse zaken steeds (fiscaal) moeilijker worden, kijk maar naar de diverse huwelijksvormen, de complexiteit van testamenten, complexe samenleef vormen, samengestelde gezinnen enz. Ook zijn er financiële risico's in geval van overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Om nog maar niet te praten over onze overheid die jaar in jaar uit de wetgeving aanpast. Het wordt er niet gemakkelijker op.

 

Gevolg:
We merken dat wanneer we telkens antwoord geven op 1 enkele geïsoleerde vraag er een te groot proces nodig is. We bevragen u dan over uw situatie, alle ins en outs. Telkens weer veel uitzoekwerk voor u en adviezen zijn ook niet gratis helaas...Zaken duren nodeloos lang en zijn te duur.
Om nog maar niet te spreken over het bij elkaar rapen van alle documenten, altijd weer een gedoe.

 

Oplossing: FIT!
Als we simpelweg eenmalig uw gehele financiële situatie in kaart brengen en dan ook echt compleet, dan zijn we veel beter en sneller in staat uw van dienst te zijn bij financiële vragen. Daarmee verzekert u zichzelf van een aantal voordelen, zoals:

- beter advies; waarin al uw financiële componenten zijn samengebracht tot een compleet advies,
- sneller werken; omdat we u dan goed kennen kunnen we sneller antwoord geven bij een financieel vraagstuk,
- goedkoper; wanneer we u compleet en blijvend goed kennen hebben we dus niet telkens een inventarisatie nodig en kunt u advieskosten uitsparen,
- 1 vast aanspreekpunt; u hoeft niet telkens op zoek naar de best passende adviseur, wij hebben alle disciplines in huis. En op top niveau,
- uw documenten in een veilige omgeving zichtbaar en beschikbaar voor ons beiden, we hebben geen fax, post of mail meer nodig,
- in die digitale omgeving is ook alle voortgang te zien bij onderhanden werk,
- langdurige beschikbaarheid; ons kantoor heeft al meer dan 25 jaar bewezen een stabiele factor te zijn en voor u beschikbaar wanneer het u uitkomt of nodig is.

 

Wat kost FIT! ?
In geld niets, we steken er samen wel tijd in.

Uiteraard zijn wij geen liefdadigheid instelling, wel hebben we het doel om iets terug te doen voor onze vaste klanten van ons kantoor. Graag bewijzen we onszelf ook een dienst door u tevreden en financieel in top conditie te houden. 
 

Privacy.
Uw gegevens worden bewaard gedurende "de samenwerking". We doen dat op natuurlijk op een veilige manier. Niemand kan bij uw gegevens of documenten, alleen u en wij. op ieder moment kunt u dat tenietdoen of uw gegevens laten verwijderen.

 

Bent u nieuwsgierig? Bent u argwanend of heeft u nog vragen?
Bel even naar ons kantoor en we helpen u verder; 040-2522300. Of neem 
hier contact op.