de afdeling support stelt zich aan u voor

startup

U heeft ons vast wel eens gesproken, de dames van de afdeling support. Graag stellen we ons voor en leggen uit welke rol wij spelen in onze FIT! werkwijze.

Al bij het eerste contact komt u in aanraking met onze afdeling support en blijven wij gedurende het gehele FIT! proces uw aanspreekpunt. Wij staan in nauw contact met de financieel adviseurs en zorgen voor een goed verloop van begin tot eind.

Dit start met een korte inventarisatie bij het maken van een afspraak en het verzamelen van de eerste informatie. Tijdens de afspraak wordt door onze adviseurs bekeken of u financieel in topconditie bent of dat er een vervolg nodig is. Wanneer een vervolg nodig is, komt u weer bij ons terecht. Denk hierbij aan het afsluiten van een hypotheek of overlijdensrisicoverzekering.

We nemen als voorbeeld het afsluiten van een hypotheek. Wij gaan met het advies aan de slag en zorgen voor een perfecte afwikkeling van uw gewenste hypotheek. Als eerste nemen wij met u door welke stappen er genomen gaan worden en wat deze inhouden. Wij gaan op zoek naar de beste geldverstrekker passend bij uw situatie. Hierbij blijven wij in nauw contact staan met de adviseurs. Uw hypotheek wordt aangevraagd en nemen vervolgens de offerte met u door van A tot Z. Vervolgens completeren wij uw dossier met de nog ontbrekende documenten en onderhouden alle contacten met de geldverstrekker. Wij houden u op de hoogte van iedere voortgang in het dossier en ontzorgen u op alle fronten. Ook worden alle contacten met de notaris door ons gelegd. Bij oversluiting van uw hypotheek wordt er gezorgd dat de oude hypotheek tijdig wordt opgezegd en bij aankoop van een woning worden alle deadlines nauwkeuring in de gaten gehouden zodat de passering bij de notaris vlekkeloos verloopt.
We weten dat de geldverstrekkers er soms een potje van maken en het proces vertragen of onnodige documenten op vragen. Wij staan ook daarbij aan uw zijde en zullen uw belang tot op het bot verdedigen!

Ook na passering van de hypotheek blijven wij in beeld en zijn graag uw aanspreekpunt. Wij zorgen voor de contactmomenten van de toekomstige evaluaties zodat ten alle tijden u financieel in topconditie blijft en het u aan niets ontbreekt!

Het support team:

Karen Stolk: Een duizendpoot met jarenlange ervaring. Uw belang is haar belang!
Sascha Henst: Het klantbelang staat onvoorwaardelijk centraal, iedereen zal daar voor moeten wijken. Professional pur sang!
Silvia Kocken: De kennis en kunde van een ware hypotheek adviseur met administratief uitstekende kwaliteiten.